Hän oli siinä -kirja & lohduttavat kortit
Hän oli siinä -kirja & lohduttavat kortit

Hän oli siinä -kirja & lohduttavat kortit

58,00 €
Sisältää alv. 10 %

Yhteistarjous Hän oli siinä - kokemukset yhteydestä kuoleman jälkeen sekä kirjaan liittyvät lohduttavat kortit

Tilaa nyt Hän oli siinä -kirja ja lohduttavat Hän oli siinä -kortit yhteishintaan 58,00 € - 15% joulutarjous

Valitse lisäksi kassalla postituskulut 4,90 €/pkt.

Tutkimusta kokemuksista, jotka jättävät jäljen

Kokemus yhteydestä kuolleeseen läheiseen on yllättävän yleinen. Väitöstutkimukseen koottujen kokemusten perusteella kuollut läheinen voi ilmestyä uneen, tulla vierelle yhteisessä kodissa, jättää jälkiä tai olla läsnä vahvana aistimuksena, elämyksenä tai tuntemuksena, jonka kokija kuitenkin tunnistaa nimenomaan menehtyneen läheisensä yhteydenotoksi. Viesti on usein hyvin henkilökohtainen ja kohtaaminen erittäin tärkeä, parantava ja osa suremista.

Laajaan suomalaiseen tutkimusaineistoon perustuvassa tietokirjassa pohditaan kokemusta kuolleen läsnäolosta monista eri näkökulmista: millaisia kokemukset ovat, mitä ne merkitsevät kokijoille ja millaisia viestit ovat. Kirjassa on paljon autenttisia kertomuksia kuolleiden yhteydenotoista.

MARKKU SILTALA (s.1964) on psykoterapeuttina ja pappina kuullut runsaasti kertomuksia kuolleiden kohtaamisista. Hienovaraiset, kauniit ja vaietutkin kokemukset ovat johdattaneet hänet tekemään ensimmäisenä suomalaisena aiheesta Jälleenkohtaamisia-väitöskirjan.

Hän oli siinä - kortit

Hän oli siinä -kortit kannustavat luottamaan omiin kokemuksiin kuolleen läsnäolosta. 

Hän oli siinä-kortit luovat mahdollisuuksia kokemuksille kuolleen läsnäolosta. Eläessä alkanut yhteys läheiseen jatkuu kuolemankin jälkeen. Yhteyden side on olemassa eletyn elämän, ystävyyden ja rakkauden kautta. Kortit herkistävät aisteja, herättävät muistoja ja palauttavat mieleen Hänet sellaisena kuin Hän on parhaimmillaan ollut. Hän oli siinä -kortit avaavat sydäntä ja mielikuvitusta sekä luovat ajan ja paikan mahdollisuudelle kokea yhteyttä Häneen. Kortit avaavat surun vuoropuhelua henkilökohtaiselle surudialogille. Hän oli siinä -kortit luovat maaperää lohduttaville jälleenkohtaamisille.

Arvostelut 0 arvostelua